Türk Kahvesini Bol Köpüklü Yapmanın Sırrı !

Merhaba dünya!
11 Mart 2020

Türk Kahvesinin tadı bizi bizden alsa da, sunum tarafında da bol köpüklü olması oldukça istenen bir şeydir.

Türk Kahvesini köpüklü yapmanın ise bir kaç kıstası vardır. Bunlardan ilki kaliteli ve kısa zaman önce çekilmiş bir Kahve olmasıdır. Tahmis Kahvesi sizlere en kaliteli %100 arabica çekirdeklerden hazırlanmış olan Türk Kahvesi ve çeşitlerini sunuyor.

Kaliteli kahve seçimini Tahmis Kahvesinden yana kullandıktan sonra diğer püf noktalara geçebiliriz.

Bol Köpüklü Türk Kahvesi yapmak için;

  • Suyun soğuk olmasına özen gösterin.
  • Cezvenin altını açmadan önce aldığınız kahveyi suyla iyice özdeşleştirin. (karıştırın)
  • Cezvenin altını açtıktan sonra kahvenin her tarafının iyi pişmesi için sürekli olarak karıştırın.
  • Fincanlara dağıtacak kadar köpük elde ettikten sonra bir kez daha kısık ateşte pişirmeye bırakın.

Bol Köpüklü Türk Kahveniz hazır afiyetler olsun…

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir